2020-11/atv500d-2
2020-11/atv500d-side-4

Linhai 500D Eps

EN ATV SOM KLARAR TUFFA JOBB
Linhai 500-D är perfekt lämpad för att hantera det mest krävande arbetet på en gård, en åker, i skogen eller i tuff terräng. Du kommer att uppskatta det mångsidiga chassit med oberoende hjulupphängning och en bekvämt avstämd fjädring. Linhais nya encylindriga motorer med insprutning har mer kraft för hårt arbete och snabba accelerationer.

Information

Linhai 500-D är perfekt lämpad för att hantera det mest krävande arbetet på en gård, en åker, i skogen eller i tuff terräng. Du kommer att uppskatta det mångsidiga chassit med oberoende hjulupphängning och en bekvämt avstämd fjädring. Linhais nya encylindriga motorer med insprutning har mer kraft för hårt arbete och snabba accelerationer. Modern bränsleinsprutning ger låg konsumtion och låga utsläpp. Kraftöverföringen tillhandahålls av en pålitlig automatisk växellåda från den ledande kanadensiska tillverkaren CV Tech. Elektriskt inkopplingsbar fyrhjulsdrift, utmärkt manövrerbarhet, attraktiv design och hög tillförlitlighet gäller för denna fyrhjuling.

Servostyrning underlättar körningen, komforten och säkerheten. Tack vare servostyrningen är körningen betydligt enklare, särskilt när du svänger i låga hastigheter. Servostyrningen gör att körningen blir lugnare, den fungerar också som en stötdämpare
och absorberar ifall hjulet träffar en sten eller ett hål.

Specifikation
Längd (mm)2100
Bredd (mm)1160
Höjd (mm)1270
Markfrigång (mm)ca285
Tjänstevikt (kg)370
Fjädring fram/bakDubbla A-armar /Dubbla a-armar bak .
Bromsar fram/bak Skivbromsar
Däck fram/bak DxB-d(")25x8-12/25x10-12
Fälg PLÅT
Motortyp1 cyl 4-takt insprutning,vattenkyld
Cylindervolym cc493
TändningElektronisk 
StartElektrisk
Max effekt (kW)29
Växellåda CVTech
2WD/4WDValbar 2WD/4WD med diffspärr
Kylsystem Vattenkyld
BränslesystemElektronisk insprutning
Instrumentering Digital
FärgRÖD
Pris: 64995Kr
FärgRegist-formFRAKTAntal

Finns ej i lager.