2020-11/linhai-m150-2
2020-11/linhai-m150-sida-2

Linhai M150 Gårdsmaskin

EN FYRHJULING FÖR BÅDE LEK OCH ARBETE
En ATV som alla i familjen kan använda och ha roligt med, men som även klarar lättare arbete på gården. M150 har en hållbar konstruktion med lastgaller både bak och fram, kraftfull motor, LED belysning och ryggstöd. Denna modell kan ej registreras.

Information

LINHAI M150 En ATV som alla i familjen kan använda och ha roligt med, men som även klarar lättare arbete på gården. M150 har en hållbar konstruktion med lastgaller både bak och fram, kraftfull motor, LED belysning och ryggstöd. Denna modell kan ej registreras.

Den luftkylda 1-cylindriga motorn har tillräckligt med kraft för arbete, underhållning, samt en mycket gynnsam förbrukning. M150 är utrustad med elektrisk start, automatisk växellåda med back, kraftöverföringen till bakhjulen säkerställs av en kraftig kedja.

Den blå bakgrundsbelysta instrumentpanelen med en tydlig och läsbar multifunktionell LCD-skärm ger all viktig information: digital hastighetsmätare, digital varvräknare, körsträcka-indikator, daglig körsträcka-indikator och digital bränslemätare. Det finns också växelindikator.

Trots det extremt gynnsamma priset erbjuder Linhai M150 mycket utrustning som en kraftig främre stötfångare, främre och bakre lastgaller. Övrig utrustning inkluderar ryggstöd, LED-blinkers och bakljus samt en praktisk akustisk signal vid backning.

Specifikation
Längd (mm)1815
Bredd (mm)949
Höjd (mm)1290
Markfrigång (mm)ca165
Tjänstevikt (kg)190
Fjädring fram/bakDubbla A-armar /Dubbla a-armar bak .
Bromsar fram/bak Skivbromsar
Däck fram/bak DxB-d(")10"
Fälg PLÅT
Motortyp1 cyl 4-takt , Luftkyld
Cylindervolym cc147,5
TändningElektronisk 
StartElektrisk
Max effekt (hk)7,5
Växellåda CVTech
2WD/4WDValbar 2WD
Kylsystem Luftkyld
BränslesystemFörgasare
Instrumentering Digital
FärgRÖD
Pris: 29,995Kr
FärgFRAKTAntal

Finns ej i lager.