2022-03/770-44999
2022-03/770-44999-2
2022-03/atv-sauna-dimensions

Ultratec Bastukärra

Denna underbara bastu behöver inget bygglov. Ta din bastuvagn vart du vill, till och med till toppen av fjället och njut av ditt livs ånga! Äkta vedvärmare värmer enkelt upp en grupp på 4-6 personer samtidigt, och tack vare god design värms bastun upp på en halvtimme. Det är också bekvämt att flytta bastuvagnen med en traktorvagn på vägen.

Harvia M3 SL vedeldad värmare värms bekvämt upp utifrån bastun och ger minnesvärd ånga med en liten mängd trä. Värmaren är utrustad med en WL400 skyddshyla, vilket avsevärt minskar säkerhetsavstånden. Bastuupplevelsen kompletteras med en 22 liters rörmodell varmvattenberedare som tar hand om uppvärmningen av badvattnet under bastun.

Det finns ingen plats där bastun inte hör hemma. Detta vackra exemplar lämpar sig både för midsommarbastu på innergården i ett radhus och en frälsare för vandrare som tröttnat på vildmarksstugan. Bastuvagnen är idealisk för både privat och affärsmässigt bruk. Ta ett steg närmare ditt livs hetta och skaffa en egen bastuvagn!

Tekniska data och egenskaper

Mått Bänkarna rymmer 4-6 personer samtidigt för bastu

Spis Harvia M3 SL vedeldad värmare

Tillverkning Petäjävesi, Finland

Pris: 93995Kr
FRAKTAntal

Finns ej i lager.